Bevar dit gulv smukt og ensartet med en gulvafslibning

07 september 2019 Astrid Pedersen
Bevar dit gulv smukt og ensartet med en gulvafslibning

Smukke, originale trægulve af massivt træ ses ofte i huse og i lejligheder af ældre dato. I gamle dage var det nemlig ganske normalt at bruge træ af høj kvalitet til gulvbelægning, hvilket i dag er noget af et særsyn i nybyggede boliger. Her vil en bygherre typisk foretrække billigere og mere slidstærke og modstands dygtige materialer så som vinyl, linoleum, epoxy eller måske det praktisk klik parket i syntetisk laminat, som måske nok til en vis grad kan ligne et ægte trægulv, men som på ingen måde har træværkets look and feel.

Samtidig vælger flere og flere boligejere at skrotte deres gamle, slidte trægulv til ære for en mere moderne form for gulv belægning, for eksempel beton eller cement. Disse to materialer går fint i tråd med de seneste indretnings trends, som vender sig imod det industrille og minimalistisk urbane.

Derfor bliver der længere og længere imellem de huse og lejligheder, hvis gulve er beklædt med lækkert, intakt træværk. Dette betyder, at boliger med ægte trægulve er i høj kurs hos landets ejendomsmæglere. Træ er stadig et af de mest velegnede materialer til gulvbelægning. Og derfor bør du passe rigtig godt på dit massive trægulv, skulle dit hjem være prydet af sådan eet.

Få trægulvet til at fremstå smukt og strålende

Især hvis du går i tanker om at sælge din bolig, kan det godt betale sig at give trægulvet en professionel behandling. Et strålende lyst og ensartet trægulv kan føje ekstra værdi til din bolig – et slidt, gråligt og plettet et af slagsen kan faktisk gøre det modsatte.

Derfor er det en god idé at kontakte din lokale gulvmand med henblik på at indhente et tilbud på en professionel gulvafslibning og en efterfølgende behandling. På den måde kan dit trægulv komme til at stå som nyt – til glæde for dig og for potentielle købere.

Find din lokale gulvmand hos jigulvservice.dk

Flere Nyheder