Butt plug – når du vil trænes op til analsex

Igennem de seneste år er mange seksuelle tabuer blevet nedbrudt. Blandt disse finder vi analsex, som efterhånden er ganske comme il faut – også blandt heteroseksuelle. Og hvor butt plugs før var noget uendelig frækt og tabubelagt, som hørte hjemme i homoerotiske pornofilm, ser man nu kendisser rende rundt med dem i fuld offentlighed.

Butt plugs – for bedre anal sex

Der er faktisk mange gode grunde til at anskaffe sig en butt plug. Lige som de berømte Kegel vægte kan stramme en slap bækkenbund op – for eksempel efter en fødsel – kan en butt plug fungere som træning for ringmusklen. Hvis du planlægger at prøve analsex, kan træning med en butt plug hjælpe dig til at vænne dig til fornemmelsen, og forberede din endetarmsåbning på den uvante udvidelse. Endetarmen er ikke, på samme måde som skeden, vant til denne form for belastning – og derfor kan du nemt komme til skade, hvis du dyrker analsex uden forberedelse.

Bedre vaginal sex med butt plug

Det lyder måske lidt bagvendt, men hvis du som kvinde er iført din butt plug under vaginalt samleje, kan oplevelsen blive bedre, idet skeden vil virke mere stram. Således er butt plugs også velegnede til kvinder, som ikke helt har genvundet fordums stramhed efter en fødsel – eller hvis mænd ikke opnår den ønskede hårdhed.

Flere forskellige varianter af butt plugs – find dem online

Du behøver ikke at være bange for, at du ikke kan finde en butt plug, som passer til dig. Der findes butt plugs i et utal af udformninger, størrelser, materialer og variationer – for eksempel med indbygget vibrator. Hvis du vælger en butt plug ud af glas eller metal, vil du have den fordel, at du kan bruge din butt plug sammen med siliconebaseret glidecreme, som er den type glidecreme, som egner sig bedst til analsex. Se alle de forskellige butt plugs på belugi.dk