Derfor bør du overveje at købe en brugt Chanel taske

25 januar 2022 Lærke L. S. Christensen

advertorial

Er du en klimatosse som gerne vil købe designertasker?

Det lyder måske som en selvmodsigelse at kunne gå op i klimaet, hvis man også gerne vil købe tøj, accessoires og tasker fra store modehuse som Louis Vuitton, Dior og Chanel. Faktisk er det slet ikke tilfældet, fordi der er en ganske simpel løsning, som mange ikke tænker over, når de shopper efter designerprodukter. Shop second-hand!

Ikke nok med at du kan finde helt unikke fund, alt fra ægte designklassikere, såsom den quiltede, ikoniske Chanel taske, men også specielle unikadesigns, som ikke længere sælges fra ny.

Fire grunde til at købe brugte Chanel tasker

  1. Når du køber second-hand, køber du med omtanke for miljøet
  2. De fleste brugte Chanel tasker er så klassiske, at de kan sammensættes med alle former for outfits
  3. Du kan spare en masse penge, ved at købe en brugt Chanel taske, frem for en ny
  4. Chanel tasker er så tidsløse, at mange modeller stiger i pris fra år til år, hvorfor de ofte holder værdien, også selvom du har købt på brugtmarkedet.

image

Køb second-hand og giv klimaet en hånd

Der er mange som fejlagtigt tror, at de skal gå på kompromis med kvalitet og design, hvis de skal købe designertasker second-hand. Det er ikke blot muligt at finde designertasker til en fornuftig pris, men det er faktisk også en løsning, som er rigtig god for klimaet. En af de største syndere i CO2-udslipningen er tøjindustrien, fordi der i dag produceres meget mere tøj og tilbehør, end der nogensinde kan slides op.

Dette gælder også taskeindustrien, forskellen er dog at en designertaske oftest er lavet i gode materialer, som gør, at den holder rigtig længe. Derfor findes der et stort marked for køb og salg af second-hand designertasker, hvor du eksempelvis kan finde brugte Chanel tasker, som hverken fejler noget, eller som er gået af mode.

Flere Nyheder