Din bil kan svinge i værdi med tiden

14 februar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Det er klart, at når din bil lige er blevet købt fra ny, så må den næsten være det samme værd, som du har givet for den.

Men selvom du ikke har taget en køretur i den endnu, så er den per definition brugt; så du kan ikke være sikker på, du kan få lige så meget for den, som du gav for den, hvis du alligevel skulle overveje at købe den så kort tid efter i form af et fejlkøb.

Hvis der er mange, der har det på den samme måde, så skal man faktisk forvente, at prisen falder en hel del.

Men biltypen kan også være så eftertragtet, at mange vil købe sådan en bare for at sælge den videre og tjene penge på det efter lovgivningens retningslinjer.

Men efter et par år med ens nuværende bil, så er det værd at spørge sig selv: Hvad er min bil værd?

Hvad er min bil værd?

Prisen svinger på din bils værdi

Det kan være af ren nysgerrighed, at du gerne vil finde ud af, hvad bilen er værd, så du har en idé om, hvad den kunne blive solgt for.

Måske får du den løbende evalueret, så du har en fornemmelse for, hvor meget du skal afskrive den bil med løbende, som kunne være en enkelt gang om året.

Men du har måske også travlt med at sælge din bil, fordi du skal bruge pengene, og så handler det mest om, hvad du kan få for den her og nu.

Her kan man ikke bruge så meget tid på at undersøge, hvad forskellige instanser vil give for den, for det skal gå lidt tjept ved at få den solgt.

Så kan det endda ende med, at man bare må sælge den som skrot, fordi man ikke har tålmodighed til at vente på, at der dukker en almindelig køber op.

 

Flere Nyheder