En hyggekrog duer også udenfor

08 januar 2021 admin

Skab gode stunder i det fri 

Hygge er et dansk ord, der med tiden er blevet mere og mere populært internationalt. Det betyder i sin oprindelighed egentlig bare, at man spiser god mad, drikker gode våde sager, putter sig under dynen, hygger sig med en film – ja man kunne egentlig blive ved. 

Os danskere er kendt for at være gode til at hygge. Dog er hyggen også noget man oftest forbinder med kolde novemberdage, fordi hyggen er lidt ekstra hyggelig indenfor, hvor man kan putte sig tæt indtil hinanden med noget varmt at drikke. 

Dog bør vi altså ikke lade os begrænse. Tværtimod. De danske sommeraftner er nemlig noget af det smukkeste, vi har i Danmark, og når det gode vejr endelig er her – jamen så er den danske sommer slet ikke til at få nok af. 

Lav en hyggekrog

https://husblog.dk/ kan du blandt andet se hvilke muligheder, der er med din have. Én af dem kunne for eksempel være at lave en udendørs hyggekrog. 

Alt du skal bruge er en god location til at begynde med. Det kunne for eksempel være under et træ, på en bænk eller på hjørnet af carporten.

Så skal du finde ud af, hvad du kunne tænke dig at overdække med. For selvom den danske sommer er dejlig, er den ikke altid helt regntæt. Hvis du laver en hyggekrog under træerne, kan træerne måske dække lidt af for regnen. Ellers anskaf dig et halvtag af en art. 

Derudover er det vigtigt med belysning. Her snakkes der ikke om stærke spotlamper, som fuldstændigt blænder dig. Nej tværtimod. Lyskæder er vejen frem! De har været in i årevis, hvilket egentlig giver rigtig god mening. For lyskæder giver sindssygt meget hygge til stedet, og du kan få dem både i kulørte lamper eller mere hvide og minimalistiske.  

Flere Nyheder