Få et flottere resultat med professionel gulvafhøvling

17 marts 2021 Lotte Hindsberg

Mange kaster sig ud i selv at afhøvle eller afslibe sine trægulve uden egentlig at undersøge, om det kan betale sig. Man kan sagtens selv afslibe sine gulve, men det er et tidskrævende job som kræver et vis håndelag og tålmodighed.

Du kan leje udstyr i stort set alle byggemarkeder og købe det nødvendige sandpapir samme sted. Du skal regne med at du skal bruge 1-2 dage pr. rum. Inden du går igang, er det en god ide at undersøge, om der er mange penge at spare ved selv at gøre det, med det i mente, at du skal bruge en del dage på opgaven eller om det bedre kan betale sig at få et firma til at afslibe gulvene. En gulvafslibning af professionelle fagfolk vil også alt andet lige blive langt flottere udført.

Find den bedste gulvafsliber

For at finde ud af om det kan betale sig selv at afslibe eller om du skal bede en gulvafsliber om at slibe gulvene er det en god ide at kontakte flere firmaer. Gerne 3 eller flere. Det vil give dig et godt overblik over prisniveauet. Husk at sikre dig at de forskellige tilbud kan sammenlignes. Du skal også huske at få at vide hvordan de vil efterbehandle gulvene og hvor mange gange. 

Efterfølgende kan du bedre vurdere, om det kan betale sig at leje en maskine, købe sandpapir og sæbe til efterbehandling eller om det er bedre at betale sig fra opgaven. 

Vælger du at få et firma til at afslibe dine gulve, så husk også lige at bede om referencer fra tidligere kunder eller se hvad der står på Trustpilot. Har de tidligere kunder været glade og tilfredse med firmaet eller har de skrevet sure og skuffende anmeldelser. Vær opmærksom på at det er nemmere at skrive en negativ anmeldelse end en positiv.

Flere Nyheder