Få et smukt og rustikt udseende i haven med herregårssten

15 december 2021 Emilie Jacobsen

advertorial

Vil du gerne have en ny terrasse eller en gangsti i haven, der er skabt i sten, er du måske gået i gang med at finde ud af, hvilken form for sten det skal være. Der findes jo mange forskellige slags, og det kan være svært for dig at finde ud af, hvilke der vil være de helt rette for dig. 

Hvis du gerne vil have et både elegant og rustikt udseende i haven, er det en god ide, at du vælger herregårdssten. Det er firkantede sten med brudte eller slåede kanter. Det er med til at give dem det rustikke look, samtidig med at den firkantede form gør dem nemme at lægge. Du kan derfor bruge dem på mange forskellige måder og kan for eksempel nemt skabe mønstre med stenene. 

Er du blevet nysgerrig efter at vide mere om stenene, kan du både se et stort udvalg af dem og købe dem hos lavpristrae.dk. De har mange forskellige former for herregårdssten, og du vil derfor nemt kunne finde de rette til dit projekt, hvis du beslutter dig for at bruge dem. 

image

Skal jeg selv lægge terrasse eller få en anden til det?

Hvis du vil bruge stenene til en terrasse, har du måske overvejet, om du selv skal lægge den, eller om du skal få en anden til det. Der er selvfølgelig fordele og ulemper ved begge dele. Fordelen ved at lægge den selv er jo helt klart, at du sparer en masse penge. Du skal dog også bruge en masse tid og energi på det. Har du ikke prøvet at lægge en terrasse før, er det ikke sikkert, at du får det resultat, som du har drømt om. 

Hvis du får en professionelt til at lægge terrassen, kan du derimod være sikker på, at du får et godt og holdbart resultat. Det kommer dog så også til at være en del dyrere. 

Flere Nyheder