Find den rette maler i Helsingør

20 januar 2020 Astrid Pedersen
Find den rette maler i Helsingør

Når det kommer til malerarbejde, findes der mange gør det selv mænd derude, som mener, at det da ikke er nogen sag selv at male sin bolig. Er du en af dem, kan du med fordel læse med her.

Hvad koster det at male sin bolig selv?

Faktisk er der ikke specielt meget at spare ved selv at male sit hus eller sin lejlighed indvendig. Du skal for det første regne med at sætte mange dage – måske endda mere end en uge – af til projektet, hvis du selv skal forestå malerarbejdet i boligen. Der er nemlig mange opgaver forbundet hermed.

Hvis du ønsker et smukt og holdbart resultat, er det langt fra tilstrækkeligt blot at smøre noget maling ud over væggene. Er væggene ikke forberedte, vil malingen ikke binde ordentligt, hvilket betyder, at den efter kort tid vil begynde at skalle af i flager. Hvis du ikke gør forberedelses arbejdet grundigt, vil dit malerarbejde således være spild af tid, penge og besvær.

Derfor skal du regne med at sætte nogle dage af til såvel afdækning af møbler, gulve, stik kontakter, dørkarme, vindues rammer og andet, som ikke skal have maling stænk på sig. Du skal dernæst slibe de rå vægge grundigt fra gulv til loft med sandpapir, og herefter male dem med Microdispers – også kaldet blåt vand. Microdispers får malingen til at binde til overfladen, så den hverken løber eller løsner sig fra underlaget.

Oven i den tid, du bruger på at male din bolig, skal du så lægge udgiften til malerpensler, ruller, bakker, afdæknings materialer, malertape, sandpapir, bakker, spande, spartelmasse og maling. Du vil hurtigt opdage, at det langt bedre kan betale sig at hyre et kompetent malerfirma, som på langt kortere tid vil kunne opnå langt bedre resultater.

Du kan finde dit lokale malerfirma på Malerkanonen.dk

Flere Nyheder