Hvad kan du bidrage med i et IT firma?

21 november 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvad kan du bidrage med i et IT firma?

Hvis man ikke ligefrem kender så meget til det der med, hvad et IT-firma kan klare for en, så sammenligner man det måske med teknikerne i ens firma, som man tilkalder i alle instanser, om man så kan ikke kan komme på nettet, hvis et program ikke åbner, eller hvis et kabel er gået i stykker.

Desværre er det lidt at sammenligne en pedel med en programmør, for der er faktisk mange forskellige instanser i et IT-firma.
Selvfølgelig afhænger det af, om dette firma er af den slags, der begår sig på mange områder i IT-verden, eller om de har specialiseret sig generelt på et eller få områder.

Men for at danne os et overblik, så tager vi da bare fat i de fleste af de instanser og jobbeskrivelser, som man kan komme i tanke om her – fyld endelig flere på, hvis du kommer i tanke om flere.

Specielt i hovedstaden er der mange beskrivelser på IT-arbejde at finde, så en af de meste kendte er formentlig nok som IT support i København.

Mange firmaer har sådan nogle tilknyttede, og firmaerne kan sådan set befinde sig i den diametralt modsatte retning af københavn, når man skal bruge dem.
For de her supportere kan tilgå computerne på trådløs manér, så de ikke nødvendigvis skal mødes op og kigge på problemet.

Ofte er forretningernes IT-del måske endda hos IT-supporterne, for butikkerne og firmaerne vil bare have tingene til at virke og fokusere på deres forretning end have forstand på IT, så når tingene går ned, er det nemmere, at IT-supporten af hurtigere adgang til indmaden og programmerne, end at de selv skal ligge at rode med det.

Derudover finder man også programmører, web-integratorer; folk, der arbejder med backend og andre med front-end og meget mere.

Det er simpelthen nemmest, at nogle specialisere sig og kan meget om lidt, end at nogle kan lidt om meget.

Flere Nyheder