Køb lækre og velholdte biler online

15 september 2019 Astrid Pedersen
Køb lækre og velholdte biler online

Mange danskere vælger i dag at købe deres nye bil brugt – og det er der rigtig god grund til. Brugte biler anno 2019 er nemlig en helt anden historie end for blot få årtier siden.

For det første er de nye biler, der hver dag triller ud fra forhandlerne i stor stil, af langt højere kvalitet og standard. De er mere miljøvenlige og energi effektive, og forsynet med det nyeste nye inden for lækkert ekstra udstyr og teknologiske features, som gør kørslen både sjovere og mere sikker.

Dette har i sagens natur en afsmittende effekt på brugtvognsmarkedet – og i kombination med, at ejerne for det andet i gennemsnit vælger at skille sig af med bilen efter ganske få år, har dette stor indflydelse på kvaliteten af de brugte biler på markedet.

Få mere bil for pengene, når du køber brugt

For det tredje er der prisen. Når du vælger at kæbe en fabriksny bil, vil denne typisk være så dyr, at du er nødt til at optage et lån. Dette skyldes de høje skatter og afgifter, som hurtigt forøger bilens nypris med 150% eller mere. Til gengæld når størstedelen af den værdi at rasle af inden for ganske få år – og så har du reelt gældsat dig for et transportmiddle, der ikke kan sælges for et beløb, som kan indfri denne gæld.

Vælger du i stedet at købe bilen brugt, får du glæde af dette værditab, og kan få en aldeles udmærket bil for en brøkdel af dens nypris. Du behøver måske ikke engang at optage et lån!

Køb brugt bil online hos autoriseret forhandler

Du bør altid købe din brugte bil hos en autoriseret brugtvogns forhandler, hvis du vil være sikker på, at pris og kvalitet står mål. Find alle annoncer for brugte biler online på biltorvet.dk

Flere Nyheder