Kreative idéer til indretning af dit badeværelse

29 november 2021 Steffen Petersen

advertorial

Badeværelset er et af de vigtigste rum i dit hus. Det rummer både en masse nødvendigheder, såsom toilet og bad og så giver det dig privatliv, når du har brug for det. Det er derfor vigtigt, at dette rum er indbydende og har en hyggelig indretning, så det føles hjemligt! Uanset om du leder efter noget klassisk eller glamourøst, er der masser af måder at skabe det perfekte look, til dette vigtige rum i dit hjem, på. Læs med og bliv inspireret.

 

image

 

Lav en hjemmespa

Hvis du ønsker at skabe både en hyggelig og luksuriøs stemning på dit badeværelse, så kan du lave et hjemmespa. Det er nemmest at fuldføre denne idé, hvis du har et badekar på dit badeværelse og det gælder uanset om det er et nyt eller gammelt badekar. Du kan nemlig fikse dit gamle badekar selv ved at bruge atmosani. Det er også bedre kendt som epoxy og er et materiale, der kan bruges til at give dit badekar en ny belægning. Det kan dog være en svær proces, hvorfor det også kan være svært at opnå et tilfredsstillende resultat. Du kan derfor overveje at hyre en professionel.

Når dit badekar er fikset, kan du pynte det med et smukt fad. Det skal placeres henover badekarret og ovenpå kan du stille nogle stearinlys og andre små pyntegenstande. Derudover kan du med fordel købe nogle planter, der kan placeres rundt omkring i badekarret.

Find inspiration på nettet

Det er ikke altid nemt at finde ud af, hvordan du skal indrette et rum og særligt ikke badeværelset. Det skal nemlig både være praktisk og hyggeligt og det er ikke altid nemt at få disse to faktorer til at gå hånd i hånd. Vores bedste råd er at følge din mavefornemmelse og hvis du stadig mangler inspiration, kan du finde nogle gode idéer på f.eks. Pinterest eller Instagram.

Flere Nyheder