Kurser er for alle aldre

06 april 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Eller: Det er dog klart, at man skal være beregnet til at kunne tage det kursus, og der kan for eksempel kræve, at man har noget forhåndsviden, allerede er uddannet eller lignende; og det medfører så naturligt, at man har en minimumsalder, når man starter på det her kursus.

Men det er ikke ligesom i folkeskolen, hvor man er i samme klasse med nogle elever, der maks er et år ældre eller yngre end en selv med nogle få undtagelser.

Det hænger jo sammen med, at der er nogle klassetrin, hvor man er gammel nok til at få noget viden, og man skal have noget viden fra forudgående klassetrin før da.

Ellers taler man om specialskoler og -klasser, som man kan komme i, hvis man ikke passer ind i den almindelige skole.

Men på et kursus kan man opdage, at der kan være deltagere, der er dobbelt så gamle som en selv, og der kan være nogle, der er en del yngre end en selv!

Kurser

Der er mange aldre og typer på et kursus

Det kunne jo være, man er taget på et kursus hos www.4D.dk, hvor man ikke havde overvejet forud, hvordan der kunne være mange forskellige mennesker og dermed alderssegmenter på kursusholdet.

Det kan give en lidt komplekser til at starte med, for det er sjældent rart at opleve, at der er nogle, der er flere år yngre end en selv, som der allerede er klar til dette kursus eller endda klarer det umiddelbart bedre og suger viden hurtigere til sig, end hvad man selv kan!

Omvendt kan det være spøjst at se folk, der egentlig er lige så gamle som ens forældre, have svært ved at forstå det basale ved kurset.

Men sådan er vi jo så forskellige, og man skal hverken se op eller ned på andre – man skal selv have det bedste ud af det kursus.

Flere Nyheder