Skal dine frostvarer opbevares efter fragten?

28 januar 2020 Silje Hansen
Skal dine frostvarer opbevares efter fragten?

Når man som virksomhed får fragtet forskellige varer på tværs af et eller flere landegrænser, så kan der være behov for hjælp til opbevaring. Det gælder især, når tingene bliver fragtet med f.eks. skib, og der skal koordineres en videre fragt fra den havn, som tingene kommer ind til. Det kan også være, at der er mellemstop, hvor varer skal fra et skib til et andet – alt efter hvor langt tingene skal fragtes. Disse omstændigheder kan også betyde, at der kan være behov for, at det fragtede opbevares på en bestemt måde. 

Der er heldigvis god hjælp at hente, hvis du ønsker et midlertidigt lager til dine ting. Hvis man overlader denne opgave til et andet firma, så er det også alfa og omega, at tingene opbevares korrekt. Det gælder især, hvis man har med frostvarer at gøre. Her kan det nemlig give et stort tab, hvis ikke ens varer håndteres korrekt og eksempelvis når at tø op. Det kunne eksempelvis være med visse fødevarer, som ikke tåler at tø op flere gange før brug. Derudover så ønsker de fleste naturligvis også, at deres ting kommer sikkert og korrekt frem.

Har du brug for et frostlager i Nordjylland? 

Hvis du ønsker at finde et frostlager i Nordjylland, så er Hirtshals Stevedore de helt rette at kontakte. De kan også opbevare varer, som skal nedkøles, og så er deres lokaler forsikrede. Du skal derfor ikke bekymre dig om et økonomisk tab, da du er dækket godt ind. 

Hvis du derfor står med dette behov for at benytte dig af et frostlager i Nordjylland, så er der god grund til at tage fat i Hirtshals Stevedore. Du kan også altid kontakte dem, hvis du har spørgsmål til bestemte varer, eller hvis du ønsker at høre, hvordan du kan bruge dem, når dine varer skal opbevares.

Flere Nyheder