Trænger maskinerne til en kærlig hånd?

30 november 2019 Annemette Poulsen
Trænger maskinerne til en kærlig hånd?

Der er i dag inden for flere erhvervsområder behov for nogle store maskiner, der kan trække det tunge læs. Det er dem, der sørger for, at man kommer mest sikkert og mest effektivt gennem den normale hverdag, og derfor er det vigtigt, at de altid yder, som det ønskes. Sker det ikke, vil man ikke kunne opretholde for eksempel en god produktion, og på sigt er det noget, der kan gå hårdt ud over bundlinjen. Her er der nemlig behov for, at det altid kører, som det skal, således der fastholdes en god rutine i arbejdslivet.

 

Få gjort noget ved de slidte dele

Når det ikke er tilfældet, er det således med at finde ud af, hvad der er med til at slække. Og ofte er det ikke medarbejderne, man skal vende blikket mod – tvært i mod. Det er nærmere de store maskiner, der bruges, der skal have en kærlig hånd. Nogle dele herpå kan nemlig efterhånden være blevet så slidte, at de ikke længere yder det, som der ønskes af dem. Det kan gå hårdt ud over det endelige resultat, og derfor skal sådanne dele enten udskiftes – og det kan godt være dyrt, eller også kan der være behov for en termisk sprøjtning.

 

Få foretaget en termisk sprøjtning

Med en termisk sprøjtning, som den du kan få foretaget hos Thybotech APS, opvarmes metalpulver, hvorefter det sprøjtes på de sliddele, der måtte trænge til en kærlig hånd. Og her kan der være tale om alt fra lejepasninger og snøreliv til pumpedele og aksler. Det er således en proces, der kan være med til at redde mange former for sliddele og dermed også være med til at forlænge holdbarheden på mange forskellige maskiner, som bruges under blandt andet produktion. Tag et kig online allerede i dag og find ud af, hvad du bør gøre, når du gerne vil sikre en altid effektiv arbejdsdag.

Flere Nyheder