Undgå indbrud med den rette tyverisikring

05 november 2019 Sara Mortensen
Undgå indbrud med den rette tyverisikring

Vores lille land har ry for at være et af de mest trygge steder at bo – vi har veludbygget velfærd, grundlæggende tiltro til vores medborgere og en velfungerende ordensmagt – med meget mere! Desværre halter vi på et enkelt punkt: indbrud.

Sammenligner man med andre lande i Norden, er Danmark det land, hvor der årligt er flest langfingrede tyveknægte, der bryder ind i private hjem og virksomheder. At opleve et indbrud er frygteligt, fortæller de, der har været udsat for det – ens hjem bør være der, hvor man føler sig allermest sikker og godt tilpas. Efter et indbrud vil der naturligt ske en 180 graders vending, og man vil istedet være bange, stresset og udsat. Derudover kommer tabet af værdigenstande, hvad enten det er dyre møbler, smykker, elektronik eller – hvilket måske er det allerværste – ting, der ovenikøbet har stor affektionsværdi.

Heldigvis kan du selv gøre forskellige ting, for at spænde ben for tyven og øge sikkerheden. I dag findes der et hav af super smarte løsninger med videoovervågning, der effektivt tyverisikrer. Dertil kommer, at prisen på din forsikring ofte vil dale betydeligt, hvis du sørger for at opsætte videokameraer.

Hos webshoppen https://www.dkkamera.dk/ finder du et kæmpe sortiment af kameraer. De er alle i høj kvalitet, og priserne er favorable. Der bliver ikke gået på kompromis, og der kommer hele tiden nye produkter til. Hvis du er virksomhedsejer og vil sikre arbejdspladsen, kan du med fordel investere i en af de mange pakkeløsninger, hvor du får mere end blot et enkelt kamera – sådan får du mulighed for at overvåge et større areal. Privatpersoner kan købe kameraer enkeltvis eller mindre pakker. 

Du vil med garanti kunne finde et eller flere produkter, der matcher dine behov. Tænk over, hvad du har brug for – og tag eventuelt kontakt til en af de dygtige og erfarne medarbejdere, der med deres store viden kan hjælpe dig med at finde den helt rette model!

Flere Nyheder