Vil du begå dig på markedet med E væske?

17 august 2019 Anders Lundtang Hansen
Vil du begå dig på markedet med E væske?

Du kan godt starte en butik, der specialiserer sig i udelukkende at sælge e-væske, men du kan også gå hele vejen og oprette et firma, der begår sig med alle de produkter, som giver den samlede oplevelse med at dampe på en e-cigaret.

Tag bare dem her som et godt eksempel på dette: https://www.esug.dk/e-juice/

For godt nok lader det til, at e-cigaretter er kommet for at blive på det danske marked, men det stadigvæk ikke udbredt nok endnu til, at vi vil råde dig til at satse din potentielle butik på en specialvare som e-væske.

Og det skal du da slet ikke gøre, hvis du bor i Nordjylland, for det viser sig gang på gang, at trends som oftest starter i København, hovedstaden, og rejser sig over Store- og Lillebælt, hvorefter det breder sig nedad og opad i Jylland.

Så det kan med stor sandsynlighed nok tænkes, at der ikke er et marked for en specialbutik med e-væske i en mindre flække i Nordjylland.

Måske kan det bedre svare sig at lave en butik, der klarer alt med e-cigaretter fra disse til e-væsker, e-juice, reparation med videre, så du favner bredt nok på spektret med e-cigaretter til, at dine kunder ikke behøver besøge andre konkurrenter end dig.

Her tænkes både på, hvis du laver en webshop online, og hvis du skaber en fysisk butik, men det er klart, at hvis du laver en online-shop med disse artikler i, så kan du se bort fra beskrivelsen om, hvordan trends breder sig i landet, når du trods alt kan sende varer til hele landet.

Er løsningen så, at du skal oprette din butik i hovedstaden, hvis du agter at lave en fysisk en?

Nok heller ikke, for her virker markedet til at være ved at mættet. 

Du skal nok ud i provinen ved de større byer, hvor der kunne tænkes at være et større kundegrundlag, du kan høste på, og hvor der eventuelt er gennemrejsende, der gerne vil have tanket op på e-væske og videre.

Flere Nyheder